Zsűri

Gálicz István
Gálicz István

A konyhai gazdálkodást és irányítást Sous Chefként gyakorolta a Polo étteremben 2000-től. Később óceánjáró hajókon szerzett tapasztalatot (Sapphire Princess, Tahitian Princess, Grand Princess, Dawn Princess) a nemzetközi konyhaművészetben, hideg- és melegkonyhán egyaránt. Útjai során István több nemzet tradicionális konyhaművészetével is megismerkedett, mint például a mexikói, az indiai és a thai gasztronómiával. Visszatérve Magyarországra több mint hat évig a Trattoria Pomo D’Oro étterem Sous Chefjeként dolgozott. Megismerte a tradicionális és a modern olasz konyha nélkülözhetetlen alapanyagait, technológiáit és fogásait. Megszerzett tudását 2012 óta osztja meg a METRO Gasztroakadémia képzéseire látogatókkal.

Vágó Piros
Vágó Piros

"Számomra a főzés kaland és folyamatos tanulás. Új ízek, új fűszerek, új alapanyagok felfedezése, kipróbálása, kombinációja. És állandó szívmunka is, mert szerintem csak így lehet: szívvel-lélekkel".

A tavalyi főzőverseny első helyezett csapatának sztárjaként idén, mint a zsűri tagja elfogadta felkérésünket.

Vidák Zoltán
Vidák Zoltán

Korán megtanulta a főzés alapjait: 7 évesen már rendszeresen segített nagymamájának a konyhában. Pályája elején több étteremben gyűjtötte a tapasztalatokat, majd az Andrássy úti Premierben már konyhafőnökként kamatoztatta tudását. Legutóbb az etyeki Rókusfalvy Fogadó séfjeként dolgozott. Imádja a modern magyar konyhát: bisztróételeket tökéletesít, új technológiákkal kísérletezik, a Rókusfalvy Fogadó séfjeként dolgozott, majd évekig a Konyhafőnök televíziós műsor kreatív séfje volt.