Zsűri

Szakmailag elismert, neves zsűritagjaink választják majd ki a receptek feltöltői közül a legjobbakat*, akik 2018. november 30-án részt vehetnek a METRO Gasztroakadémia főzőversenyén, és híres közéleti szereplő párjukkal versenghetnek az értékes nyereményekért.

Bernáth József

Számos külföldi Michelin-csillagos étterem korábbi séfje, a magyar konyha nagy tisztelője. Franciaországban, Lyonban és az Egyesült Királyságban is tanult, portugál és angol konyhákon bővítette ismereteit.

Gálicz István

A METRO Gasztroakadémia séfje, a konyhai gazdálkodást és irányítást Sous Chef-ként a Polo étteremben sajátította el, később óceánjáró hajókon szerzett tapasztalatot a nemzetközi konyhaművészetben. Magyarországon több mint hat évig a Trattoria Pomo D’oro étterem Sous Chefje-ként dolgozott.

Vidák Zoltán

A METRO Gasztroakadémia vendégoktatója, jelenleg a Konyhafőnök televíziós műsor kreatív Séfje. Az Andrássy úti Premierben Étteremben konyhafőnökként, az etyeki Rókusfalvy Fogadóban séfként dolgozott. Imádja a modern magyar konyhát: bisztróételeket tökéletesít, új technológiákkal kísérletezik.

* 2 fő tartalék nyertes is kiválasztásra kerül, akik egymással főznek majd a versenyen


A Szervező a nyereményjáték lezárulta után, 90 napon túl semmilyen, a nyereményjátékkal kapcsolatos reklamációt nem fogad el.

A játék szervezője a METRO Kereskedelmi Kft. (2040 Budaörs, Keleti u. 3.).

Márkák